Poziv za edukativne radionice u Stocu

Datum: 09.03.2012 23:21

U sklopu drugog ciklusa edukativnih radionica po projektu „AgroMAP NETWORK“, kojeg financira Europska unija, a implementira Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče (UPIP Žepče) u suradnji sa partnerima LINK Mostar, Općina Žepče i Agromediteranski fakultet Univerziteta Džemal Bijedić Mostar; UPIP Žepče Vas poziva na edukativne radionice koje će se održati u Stocu, 20.03.2012. godine sa početkom u 10h. Organizirat će se dvije radionice na teme:
Extratori (kontinualni,carrousel, pužni, šaržni, ultrazvučni extraktori, perkloratori, maceratori, uređaji za kondezovanje)
Koncentratori – eliminator extragensa (uparivači pod vakumom, duplozidni vakum uparivači, separatori, uređaji za hlađenje)
Tehnološki postupci extrakcije
Destilacija i extrakcija (teoretske osnove)
Proizvodnja eteričnih ulja (hidrodestilacija parom, vodenom parom, potopljenog biljnog
materijala) Proizvodnja tinktura Hemijsko analitička kontrola procesa
Radionice će se održati u prostorijama ZZ Agroplod Stolac, Gorica bb. Za sve dodatne informacije možete se obratiti u prostorije ZZ Agroplod Stolac ili na kontakte:
ZZ Agroplod Stolac
LINK Mostar
UPIP Žepče

Radujemo se Vašem dolasku

Ova internet stranica je urađena uz pomoć Europske unije.
Sadržaj stranice je isključiva odgovornost Udruge poduzetnika i poslodavaca Žepče i Općine Majur i ni u kom slučaju ne predstavlja stanovišta Europske unije.